2024-07-27

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Вантажне Таксі

Як оформити замовлення на вантажне таксі та заощадити при перевезенні?

У наш час прийнято жити максимально комфортно, не обтяжуючи себе зайвими проблемами – якщо є така можливість, звісно. Тому дивовижною залишається непереборна пристрасть до того, щоб багато великогабаритних речей намагатися перевозити самостійно на дахах легкових автомобілів, у рейсових автобусах на задніх майданчиках, за допомогою рідні та сусідів. Але навіщо? Адже вантажоперевезення таксі доступне всім і завжди: і за ціною, і за наявністю автомобілів. Отже, найраціональнішим виходом буде звернутися до логістичної компанії і вже сьогодні оформити заявку на обслуговування.

Оформляємо замовлення на вантажне таксі

Що отримує клієнт такої компанії, яка займається перевезеннями вантажів у масштабі всієї країни, і чого він, завдяки цій співпраці, уникає?

Звернемо вашу увагу лише на основні переваги співпраці з лідерами ринку вантажоперевезень:

  • замовити вантажне таксі можна як на будь-який обраний день, так і терміново – подача машини здійснюється в строк від півгодини. Погодьтеся, що це дуже зручно в тому випадку, якщо потреба перевезення вантажу виникла щойно?
  • компанія надає вантажні таксі найрізноманітніших варіантів – від невеликого бусика або так званого “каблука” – До відкритого бортового автомобіля. Серед багатьох форм-факторів кожен потенційний клієнт неодмінно підбере для себе саме те, що підійде йому найкраще;
  • замовлення вантажного таксі можливий як сам собою, так і з різними додатковими опціями на вибір клієнта. Якщо ви не хочете займатися збиранням та розбиранням меблів. упаковувати її чи самостійно вантажити в авто – ви можете подібною послугою скористатися;
  • кваліфікований персонал компанії, який проконсультує та допоможе зробити правильний вибір у тому випадку, якщо у вас є сумніви;
  • можливість оплати готівкою та в безготівковій формі, з ПДВ та без неї – вона стане в нагоді всім, а особливо підприємцям;
  • гранично низькі ціни – тому що вантажне таксі недорого відповідає побажанням клієнтів.

Послуги вантажного таксі актуальні завжди і для всіх, просто деяким вони потрібні частіше, а деяким все ж таки рідше. Однак універсальність автомобілів, які надає логістична компанія, є запорукою того, що кожен мешканець великого міста зможе, за потреби, скористатися цим сучасним та зручним видом перевезень.

Три кліки до зручності вантажоперевезення таксі

Ще однією важливою особливістю якої виділяються автомобілі провідної логістичної компанії, є те, що за станом транспорту прискіпливо стежать – і машину не подадуть на замовлення брудною, що погано пахне або з крихтами в салоні. Після перевезення будь-яких речей не доведеться замовляти хімчистку, а люди, які сиділи в салоні, вийдуть з нього в тому самому чистому одязі, в якому туди сіли. Це можливо завдяки значному власному автопарку та можливості міняти та чистити авто перед тим, як подавати його на нове замовлення.

Потреба виклику автомобіля не завжди виникає за розкладом, і тому на сайті є можливість оформити замовлення через спеціальну форму – на будь-який наступний день. З потенційним клієнтом зв’яжеться менеджер, який розпитає важливі деталі майбутнього замовлення та роз’яснить, яке авто з якими додатковими опціями краще вибрати. Крім того, якщо є можливість оформити замовлення дешевше, вам обов’язково про це повідомлять. Часто буває так, що можна скористатися автомобілем меншого розміру або зачекати на попутне перевезення вантажів (особливо актуально на міжгороді). Заощаджувати, отримуючи послугу найвищої якості – це приємно, чи не так?