2024-04-25

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Вантажоперевезення

Volvo FM отримала престижну нагороду за дизайн

Нова модель Volvo FM отримала нагороду Red Dot Award 2021 в категорії «Дизайн продуктів» для комерційних автомобілів.

Red Dot отримала міжнародне визнання як один із найбільш затребуваних знаків якості за найкращий дизайн. Конкурс на отримання нагороди було започатковано в Центрі дизайну Nordrhein Westfalen в Ессені, Німеччина, ще в 1955 році. Сьогодні до журі Red Dot входить близько 50 міжнародних експертів.

У Volvo FM були проведені обширні опитування та інтерв’ю з клієнтами, які підтвердили важливість внеску водія в прибутковість й імідж транспортних компаній.

Команда розробників вирішила спроєктувати найкращий мобільний офіс в галузі, результатом чого стала універсальна вантажівка, маневрена, простора і, що найголовніше, безпечна і зручна для всіх водіїв.

Red Dot – це велике визнання творчої роботи команди дизайнерів Volvo Trucks. Нагорода підкреслює добре збалансований Volvo FM, що створює цінність для бізнесу завдяки цій бажаній вантажівці..

Volvo FM пропонує численні інновації, які в сукупності забезпечують більш високий рівень комфорту, безпеки і продуктивності.

Volvo FM

Тепер є простора нова кабіна і поліпшена оглядовість за рахунок заниженої лінії дверей, а також нові дзеркала заднього виду і додаткова кутова камера зі сторони пасажира, яка дає додатковий огляд бічної частини вантажівки. Volvo FM також може бути адаптований для істотної економії палива і викидів CO2.

Інтер’єр підкреслюється новою панеллю приладів та динамічним 12-дюймовим дисплеєм приладів з високою роздільною здатністю. Зручний інтерфейс призначений для спрощення взаємодії водія та мінімізації відволікаючих факторів під час доступу до важливої ​​інформації, а також готовий до майбутніх оновлень та підключених сервісів.

Дизайн Volvo FM підкреслює його універсальність для різних застосувань.

Кабіна має нову аеродинамічну форму з чіткими, виразними лініями. V-подібні фари генерують миттєве розпізнавання, а конструкція міцної передньої решітки надає автомобілю сміливого, впевненого вигляду.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий Volvo FM був випущений в 2020 році разом з Volvo FH, Volvo FH16 і Volvo FMX. Усі чотири нові вантажні автомобілі серійно випускаються з березня 2021 року.