2024-04-18

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Citroen C5 X

Citroen представив перший кросовер-седан C5 X

Citroen представила новий фастбек C5 X, що поєднує в собі риси седана, ліфтбека і кросовера. Флагманська модель надійде в продаж у другій половині поточного року.

C5 X відрізняється високою посадкою і 19-дюймовими колесами. За габаритами фастбек крупніше кросовера C5 Aircross – він на 300 мм довший, але на 185 мм нижче: довжина – 4 805 мм, ширина – 1 865 мм і висота – 1 485 мм. Багажне відділення C5 X можна порівняти з моделями в кузові універсал – 545 л (1 640 л при складених задніх сидіннях).

 Citroen C5 X

Автомобіль отримав фірмові V-подібні світлодіодні фари і ліхтарі, що дебютували на новому C4.

 Citroen C5 X
Copyright William CROZES @ Continental Productions

В інтер’єрі зібрані всі сучасні технології Citroen: 12-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи і великий проекційний дисплей з підтримкою доповненої реальності. Передбачена також повністю цифрова приладова панель.

 Citroen C5 X
Copyright William CROZES @ Continental Productions

Citroen C5 X буде доступний як з бензиновим двигуном, так і з гібридною силовою установкою. Потужність що заряджається від мережі гібрида становить 225 к.с. З вимкненим двигуном внутрішнього згоряння модель може рухатися зі швидкістю до 135 км/год. Запас ходу автомобіля на електротязі складає більше 50 км.