2024-04-20

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Bentley Mulliner

Bentley представила розкішну версію купе Continental GT

Британське ательє Bentley Mulliner підготувало нову розкішну версію купе Continental GT з ексклюзивним оформленням екстер’єру та інтер’єру.

Новинка буде показана в рамках автовиставки Salon Privé в британському палаці Бленхейм, яка відбудеться 22 вересня. Також на заході дебютує Bentley Mulliner Bacalar.

Дизайн передньої частини кузова особливого Continental GT відрізняється сріблястою ґратами радіатора Double Diamond ( «Подвійний діамант») і фірмовими вентиляційними отворами в передніх крилах. Крім того, екстер’єр автомобіля відрізняється особливими корпусами дзеркал заднього виду, ілюмінацією порогів і шильдиками Mulliner.

На нових 22-дюймових колісних дисках з дев’ятьма спицями є значок Bentley, який завжди знаходиться у вертикальному положенні.

Оздоблення салону виконане в двох кольорах, один з яких повторює відтінок кузова.

Для Continental GT Mulliner можна замовити один з двох моторів на вибір. Перший – 635-сильний W12 об’ємом 6,0 літра (900 Нм), другий – 550-сильний V8 об’ємом 4,0 літра (770 Нм). Кожен з агрегатів працює разом з 8-ступінчастим «роботом» і системою повного приводу.

Джерело