2024-04-26

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

AMG GT

Компанія Mercedes-Benz представила оновлену базову модифікацію спорткара AMG GT

У стартовій версії спорткара з’явився більш продуктивний мотор і спеціальна серія Stealth Edition.

4,0-літровий двигун V8 має потужність 523 л.с., що на 54 к.с. більше, ніж до модернізації. При цьому крутний момент мотора був збільшений на 40 Нм до 670 Нм.

Базовий варіант Mercedes-AMG GT здатний набирати швидкість 100 км/год за 3,7 секунди, що на 0,2 секунди швидше, ніж у дореформеної моделі. При цьому максимальна швидкість становить 312 і 310 км/год: для купе і родстера відповідно.

AMG GT

В базовому виконанні Mercedes-AMG GT з’явилася адаптивна підвіска AMG Ride Control, нові композитні гальма з червоними супортами і електронний диференціал підвищеного тертя. А 7-швидкісна автоматична трансмісія спорткара обзавелася додатковим режимом Race.

AMG GT

Mercedes-AMG GT отримав нову спецверісю Stealth Edition, яка виділяється матово-чорним відтінком кузова, новим оформленням даху і затемненою оптикою. Крім того, таке виконання передбачає наявність пакета AMG Exterior Night Package, чорних колісних дисків і шильдіка в салоні з позначенням серії. Продажі модернізованого Mercedes-AMG GT стартують в США на початку 2021 року.

Джерело