2024-03-19

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Трафік

Фото: Роман Пєтушков

Стало відомо, на яких вулицях Києва в 2020 році стало більше пробок

У Києві в 2020 році середня інтенсивність руху транспорту на ключових напрямках вулично-дорожньої мережі виросла на 4,8% в порівнянні з 2019 роком, свідчить аналіз, проведений службою впровадження та експлуатації автоматизованої системи управління дорожнім рухом Центру організації дорожнього руху.

Про це пише КіевІнформ посилаючись на Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Повідомляється, що зростання трафіку спостерігалося на проспекті Перемоги – на 2,5%, на Броварському проспекті в напрямку в’їзду в столицю – на 26,4%, а на виїзді – на 16,8%.

На перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Хрещатика трафік виріс на 1,3%, на вулиці Хрещатик від Бессарабської площі до Майдану Незалежності на 10% і в зворотному напрямку на 5%, крім того, трафік від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького виріс на 5% .

При цьому, трафік зменшився на проспекті Валерія Лобановського – на 8%, на вулиці Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до Бессарабської площі – на 13% і в зворотному напрямку – на 10%, на перехресті Повітрофлотського шляхопроводу і проспекту Перемоги – на 1,7% .

На Одеській трасі і проспекті Героїв Сталінграда середня інтенсивність транспортних потоків залишилася незмінною.