2024-04-19

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Mitsubishi Airtrek

Прем’єра тизерів Mitsubishi Airtrek(ФОТО)

Кросовер Mitsubishi Airtrek з’явився у вигляді тизерів, але виробник обіцяє запустити його у продаж до кінця року.

Mitsubishi максимізує вигоди від своїх глобальних партнерських відносин. Японська компанія під своїм логотипом випустить дві нові моделі Renault в Європі, тоді як китайський ринок отримає абсолютно новий електричний кросовер.

Новинка виготовлятиметься спільним підприємством, створеним Гуанчжоуською автомобільною групою (GAC) та корпорацією Mitsubishi. Майбутній електрокар з’явився поки що лише на перших офіційних зображеннях.

Mitsubishi Airtrek

Airtrek концепт буде представлений буквально за кілька днів під час Автошоу в Шанхаї.

Вже можна говорити про компактний кросовер, розміщений між Outlander та Eclipse Cross із точки зору розмірів. Mitsubishi не розкриває інформацію, хоча заявляє, що серійна версія буде запущена до кінця року як четвертий кросовер бренду для Китаю. Формула нового позашляховика EV заснована на так званій філософії «e-cruising SUV» і зосереджена на трьох ключових словах. Сюди входить слово «electric (електричний)», а також «expanding (розширений)» та «expressive (виразний)». Перший відповідає «розширенню життєвих насолод за допомогою автомобіля», тоді як другий означає «вираження унікальності Mitsubishi Motors».

«Це генерує образ вдосконаленої вишуканості електромобіля, включаючи послідовну дизайнерську ідентичність Mitsubishi, представлену його концепцією дизайну спереду Dynamic Shield, і стилістично виражає потужну продуктивність, очікувану від автомобіля Mitsubishi», – сказали у компанії.

Нажаль, на даний момент жодних технічних деталей немає, і є сподівання дізнатися більше про новинку ближче до дати продажу. Але Mitsubishi поки не планує продавати серійну версію концепту електромобіля в Північній Америці чи Європі.