2024-04-25

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Nissan Juke

Розпочався прийом замовлень на новий кросовер Nissan Juke

Дилерські центри Nissan оголосили про початок прийому замовлень на оновлений кросовер Nissan Juke.

На українському ринку модель буде доступна відразу в п’яти комплектаціях, але всі вони комплектуватимуться безальтернативним 114-сильним двигуном.

Nissan Juke

Йдеться про літровий мотор HR10DDT, що генерує 114 кінських сил і 180 Нм крутного моменту. Повного приводу для новинки не передбачено. Вибрати можна буде лише трансмісію – це буде 6-швидкісна МКПП або преселективний семиступінчастий «робот».

Nissan Juke

Після зміни поколінь Жук «переїхав» на нову модульну платформу, хоча підвіска майже не змінилася. Спереду встановлені стійки типу Макферсон, ззаду – торсіонна балка. У найдешевших виконаннях на авто будуть використовуватися барабанні гальма. Дискові з’являються вже на середній комплектації.

Ціни на автомобіль стартуватимуть від 522 900 гривень. Середня комплектація, яка зможу похизуватися «роботом» обійдеться вже у 623 090 гривень. «Топова» версія Juke коштуватиме вже від 798 090 гривень.

Nissan Juke

Наразі модельний ряд марки Nissan на українському ринку представлений такими моделями, як Juke, Qashqai, X-Trail та Leaf.

ДЖЕРЕЛО