2024-04-19

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

mg5-Scorpio

Седан MG 5 отримав спортивну версію

MG, яка нині належить китайському концерну SAIC, готується вивести на ринок «спортивний» варіант седана MG 5 – моделі, яка незабаром має з’явитися і в Україні.

Передню частину седана повністю перекроїли, моделі дісталася вузька оптика в стилі «зарядженого» ліфтбека MG 6 Pro, агресивна радіаторна решітка, інший бампер і більш рельєфний капот. Корму теж допрацювали: у ліхтарів інша начинка, плюс седан отримав здвоєні круглі патрубки випускної системи, рознесені по сторонах бампера. Також для MG 5 передбачені спойлер і червоні гальмівні супорти, а сама машина може бути пофарбована в зелений колір.

За прикладом ліфтбека такому седану могли б дати приставку Pro, але тут бентежать скорпіон і відповідний напис (Scorpio) на кришці багажника – не виключено, що особливій ​​версії дали саме цю назву.

mg5
mg5 Scorpio

Для «спортивного» MG 5 заявлена ​​нова версія 1,5-літрової бензинової «турбочетвірки» потужністю 181 к.с. замість 173 к.с., які видає мотор стандартного седана. Коробка передач у машин однакова – 7-ступеневий «роботом». Стандартний MG 5 доступний також зі 120-сильним 1,5-літровим «атмосферником», який поєднується з 5-ступеневою «механікою» або варіатором. Привід тільки передній.

Джерело