2024-04-23

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Авто продажа

Швидкість або самостійність? Оцінимо обмін авто на майданчиках та через оголошення.

Кожен власник сам визначає, як найкращим чином зробити обмін авто.

Дехто вважає, що краще приїхати до спеціальної компанії та за 1 день продати стару та вибрати новішу машину. Інший навпаки впевнений в тому, що потрібно самостійно знайти покупця, вигідно реалізувати машину, а вже згодом займатись пошуком автомобіля для придбання. Обмін авто може бути різний, хтось вибирає придбання з розстрочкою, інший – з доплатою, а треті – ключ на ключ. Далі порівняємо популярні варіанти обміну авто, які пропонують швидкість та самостійність.

Обмін авто швидкий – переоформлення на майданчику. Продавцю потрібно самостійно вибрати найкращу компанію, яка запропонує безпечні умови та лояльні оцінки. Швидкість процесу проявляється у швидкому викупі, тобто представник компанії виконує оцінку технічного стану та параметрів моделі, розраховує оцінку вартості для придбання компанією. Далі можна або продати авто за запропонованою ціною, або залишити машину для комісійного продажу (можна отримати близько 110% від оцінки). Після продажу починається друга частина обміну авто. Асортимент майданчика та комісійні пропозиції дозволяють швидко оглянути асортимент, порівняти безліч варіантів та оформити будь-яку машину. Під час обміну авто можна оформити розстрочку на дорожчу модель, тоді не потрібно заздалегідь збирати гроші на доплату. Плюсами такого варіанту стануть: швидкість переоформлення, легкість пошуку нової машини та простота продажу минулої, можливість взяти розстрочку.

ПланетАвто – обмін авто за 1 день або комісійний продаж на 29 майданчиках по Україні. Сайт PlanetAvto пропонує не витрачати час дарма, а вже зараз оцінити машину на сайті та дізнатись вартість викупу. Також на офіційній сторінці компанії можна оглянути понад 9000 авто з пробігом, вибрати варіанти для огляду на найближчому майданчику ПланетАвто.

Обмін авто самостійний – спочатку продати, а потім купити новішу модель. Більшість українців починає з цього варіанта, адже він здається економічним та класичним. Потрібно створити оголошення на сайтах та у газетах, сповістити друзів та товаришів про продаж, можливо навіть наклеїти рекламу на стекло машини. Проте найчастіше швидко продати за високою ціною не вдається, тому продавці починають знижувати вартість та активніше йти на поступки. Згодом почати процес придбання іншої машини, проте для отримання кращого варіанту знадобиться додаткова сума доплати. Переваги самостійного обміну авто: можливість отримати більше від продажу та купити дешевше машину.