2024-07-27

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Mercedes-Porsche-Audi

Чому обмін авто на майданчику став популярнішим, ніж створення оголошень ключ на ключ? Знайдемо причини вигоди

Зацікавились обміном авто та шукаєте найкращий варіант? Зараз набирає обертів переоформлення на майданчику, адже сучасні послуги відкривають нові переваги методу. Обмін авто ключ на ключ навпаки – втрачає своє місце на ринку через певні недоліки роботи. Обидва варіанти відзначаються швидкістю, тому що методи переоформлення на майданчику та через оголошення ключ на ключ зазвичай займають кілька днів, максимум тиждень. Також ці шляхи обміну авто подобаються через простоту та легкість. Які недоліки кожного варіанта повинні збентежити та насторожити? В статті розкажемо про кращі та гірші сторони методів.

Обмін авто на майданчику з кожним роком стає все актуальнішим, тому що компанії України створюють та покращують свої послуги та кваліфікацію робітників. Зараз вже нікого не здивуєш лізинговим кредитуванням, яке можна оформити як для придбання машини, так і під час обміну авто. Сутність пропозиції полягає в викупі старої моделі клієнта та оформлення розстрочки на дорожчу модель, тобто можна виконати обмін авто без доплати. З документів знадобиться паспорт та ідентифікаційний номер, техпаспорт на машину для реалізації. Майданчик може запропонувати два варіанти: швидкий викуп та комісійний. Перший сприяє миттєвому придбанню за ціною компанії, другий – поступовому пошуку компанією покупця за збільшеною вартістю моделі. Вибрати машину для придбання можна з асортименту майданчика, оформити розстрочку легко там же. Перевагами стане: швидкість, повна безпека продажу та придбання, можливість отримати дорожчу модель без миттєвої доплати, сервіс та підтримка. Недоліком стане комісія у внесках по виплаті боргу.

Сервіс ПланетАвто виконує обмін авто на майданчиках 30 міст України, а оцінити машину можна самостійно на сайті PlanetAvto. Отримати оцінку легко, для цього в калькуляторі ПланетАвто потрібно ввести держномер або заповнити параметри моделі. Консультація також можлива в зручному форматі, для її отримання достатньо ввести номер телефону в заявці на сайті ПланетАвто. Ще одним бонусом стане можливість обрати модель до приїзду на майданчик з паркових та комісійних оголошень, що збільшить вибір компанії ПланетАвто.

Обмін авто ключ на ключ втрачає свою популярність, а все через небезпечність такого методу. Якщо машини не переоформлювати, а просто обмінятись ними та техпаспортами, то можна вскочити в халепу: отримувати штрафи на своє ім’я від іншого водія, потрапити у неприємності по причині ДТП, втратити машину через заяву про викрадення тощо. Якщо все ж таки вирішили скористатись обміном авто ключ на ключ та переоформити машину, то також може бути кілька мінусів: через швидкість обміну авто можна не помітити значні технічні недоліки; продавець в Сервісному центрі раптово передумає продавати модель, шахрайство та схеми можуть бути приховані та вилізти занадто пізно.