2024-03-19

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

honda-accord

У США представили оновлений Honda Accord

Honda Accord 10-го покоління, який дебютував влітку 2017 го року, пережив плановий рестайлінг. У американських дилерів оновлена ​​версія моделі з’явиться вже 13 жовтня.

«Акорд» обзавівся більш широкою радіаторною решіткою. У комплектаціях Sport і вище (в гібридних версіях – EX і вище) з’явилися поліпшені світлодіодні фари, які світять далі і ширше. У всіх машин змінився дизайн противотуманок. Крім того, комплектації LX, EX-L і Touring отримали легкосплавні диски нового дизайну, а Sport, Sport Special Edition (SE) і Touring – колір кузова Sonic Gray Pearl.

Про це пише сайт ukrautoprom.

Мультимедіа з восьмидюймовим тачскріном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay тепер входить в базове оснащення, в старших версіях вона підтримує бездротову інтеграцію смартфонів. Розташування передніх USB-портів змінили заради більш зручного доступу і додали два задніх слота в багаті комплектації.

В мінімальній збірці тепер присутня система, що нагадує водієві про пасажирів на другому ряду. У комплектації Touring з’явилася функція автоматичного гальмування при русі на низьких швидкостях, що дозволяє уникнути зіткнень при маневруванні на парковці. Нарешті, були поліпшені круїз-контроль і асистент утримання в смузі.

Вищезазначена комплектація Sport Special Edition – нова для моделі, вона прийшла на зміну версії EX 1.5T. В її основі – виконання Sport, яке доповнили шкіряним оздобленням, підігрівом і електрорегулюванням передніх сидінь, підігрівом дзеркал і дистанційним запуском двигуна. Візуально обидві «спортивні» версії відрізняються від інших «Акордів» спойлером на багажнику, оригінальними 19-дюймовими дисками, темної хромованою решіткою і рядом інших акцентів.

Після поновлення Honda Accord зберегла «турбочетвірку» об’ємом 1,5 літра (192 к.с.) і 2 літри (252 к.с.), а також 212-сильну гібридну систему на основі дволітрового двигуна. При цьому всім моторам змінили програмне забезпечення для поліпшення відгуку дросельної заслінки. Шестиступінчасту механіку, яка перш за пропонувалася в комплектаціях Sport, прибрали – тепер доступні тільки варіатор і 10-ступінчастий автомат. Гібриду також обіцяний збільшений запас ходу в електричному режимі, але подробиці не розкриваються – в будь-якому випадку він буде незначним.

Ціни на оновлений Honda Accord починаються з 24 770 доларів без урахування вартості доставки до дилера. Це комплектація LX з 1,5-літровим мотором і варіатором. Розкішний Accord Hybrid Touring обійдеться мінімум в 36 240 доларів.

honda-accord

honda-accord