2024-04-25

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

kia-sportage-jbl-black

Kia випустила спецверсію Sportage JBL Black Edition

Південнокорейський виробник відкрив передзамовлення на кросовер особливої ​​серії в Великобританії.

Компанія Kia оголосила про прийом замовлень на свій новий кросовер Kia Sportage JBL Black Edition. Як зрозуміло з назви, автомобіль оснащується преміальною акустичною маркою JBL з вісьмома динаміками і сабвуфером, зовнішнім підсилювачем і центральним динаміків. Крім цього модель відрізняється від інших глянцевими чорними деталями кузова – радіаторною решіткою, фарами, рейлингами на даху і корпусами дзеркал заднього виду.

kia-sportage-jbl-black

Салон новинки оброблений шкірою чорного кольору. У стандартне оснащення Kia Sportage JBL Black Edition входять камери кругового огляду, передні і задні парктроніки, панорамний люк, світлодіодні фари, обігрів передніх і задніх сидінь і рульового колеса. Мультимедійна система автомобіля оснащується 8-дюймовим екраном і підтримкою функцій Apple CarPlay і Android Auto.

Виконання JBL Black Edition буде доступно для кросоверів з 1,6-літровим бензиновим мотором на 174 к.с., а також для 1,6-літрової дизельної версії Sportage і гібридного виконання. Вартість новинки у Великобританії починається з позначки в 28 545 фунтів стерлінгів.

Джерело