2024-03-29

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

AC Schnitzer BMW M850i

Німецький тюнер AC Schnitzer створив поліцейську BMW M850i

Для боротьби зі швидкими автомобілями потрібні не менш швидкі поліцейські машини. Наприклад, такий AC Schnitzer M850i.

Tune it! Safe! за державної підтримки виступає за відповідальну і безпечну їзду на потужних автомобілях. Німецькі тюнінг-ательє неодноразово долучались до ініціативи у тій чи іншій формі, а студія AC Schnitzer вже створювала поліцейські версії BMW 123d, Mini E та BMW i8. Нове творіння тюнерів – поліцейське купе BMW M850i ​​xDrive.

AC Schnitzer BMW M850i

Автомобіль отримав 4,4-літровий бітурбо V8 був форсований з 530 к.с. і 750 Нм до 620 к.с. і 840 Нм. В тому числі за рахунок спортивної вихлопної системи Carbon Sport. Комплект пружин від AC Schnitzer занизив підвіску на 30 мм спереду і на 25 мм ззаду.

У салоні з’явились алюмінієві накладки на педалі, нова кришка контролера iDrive, а також чорні підрульові пелюстки з анодованого алюмінію.

Кузов купе одягнений у карбоновий аеродинамічний набір – спліттер, бічні крильця на передньому бампері, накладки на пороги, дифузор, задній спойлер. Оригінальні диски замінено на полегшені 21-дюймові колеса AC Schnitzer AC3 з шинами Hankook Ventus S1 evo 3. Довершує зовнішній вигляд поліцейська “мигалка” Hella на даху та поліцейська ліврея.

ДЖЕРЕЛО