2024-04-26

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Авто продажа

Грошове питання: купити авто у друга відразу або у розстрочку? Переваги та недоліки, а також приклад оформлення.

Не вистачає коштів, проте бажаєте купити авто у друга? Можливо, не вистачає всього 20% до повного придбання, а можливо зібрано лише 20% з всієї суми. Товариш бажає виключно отримати суму відразу, без часткової сплати. Є кілька варіантів, як можна вийти з грошової проблеми, проте які вони і який з-поміж всіх найвигідніший? Не купувати машину і жити далі без власного транспортного засобу – ідея не найкраща. Ремонтувати стару ластівку, якщо така є, також рішення не на роки. Ми більш глибоко занурились в питання пошуку грошей або пропозицій для купівлі авто друга, а отже далі можна ознайомитись з кількома пропозиціями і вибрати ліпший метод оформлення.

Метод придбання: взяти кредит під заставу. Мікрокредити найчастіше видаються на 20-30-50 тисяч гривень, а цієї суми може не вистачити на сплату вартості. Інший варіант – прийти до банку та взяти кредит на більшу суму. Проте будьте готові, що банк може потребувати оформити папери про заставу, а отже власна квартира чи будинок можуть бути конфісковані через несплату боргів. Плюси: не потрібно просити гроші у знайомих та родичів, конфіденційність, отримати гроші можна за 1-2-3 дні. Мінуси: перевірка фінансового стану, високі відсотки щомісячної виплати, застава.

Метод придбання: взяти в борг у родини чи у знайомих. Зазвичай у кожного є такий родич чи знайомий, який може за потреби дати гроші у борг. Хтось робить це безвідсотково на дружній ноті, хтось бере кілька відсотків в місяць. Серед плюсів такого варіанту: без зайвих паперів та бюрократії, без застав та колекторів. Мінуси: не завжди є така людина, яка позичить гроші, потрібно набратись впевненості, щоб просити у знайомих у борг, можливе створення негативного іміджу через прохання.

Метод придбання: оформити авто у розстрочку через компанію. Ви з товаришем можете звернутись до компанії, яка займається купівлею-продажем машин і зробити обмін. Товариш може отримати одразу всі кошти без комісій та підводних каменів, а Ви зможете оформити цю машину в розстрочку і щомісячно за графіком фіксованими частками сплачувати вартість. Переваги такого варіанту: не потрібні застави нерухомості чи спілкування з родичами, невисокі фінансові вимоги, відсутність бюрократії – тільки паспорт та індивідуальний податковий номер, швидкість та легкість обміну. Мінуси: стартовий платіж від 10%, щомісячні сплати за графіком боргу.

Де купити авто у друга з розстрочкою? ПланетАвто – українська компанія з 3 десятками майданчиків та розвиненим сайтом і відділом телефонного консультування. Щорічно ПланетАвто допомагають кільком тисячам українців вигідно та безпечно продати, купити та обміняти машини. Ви можете вже зараз зайти на їх сайт або приїхати до майданчика, щоб почати процес придбання авто друга з ПланетАвто.