2024-04-20

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Haval F7x

Марка Haval готує крос-купе F7x до оновлення

Модернізований Haval F7x отримає іншу решітку радіатора з іншою формою і наповненням.

Крос-купе отримає доопрацьований бампер з вузькими вертикальними гніздами протитуманних фар, а також позбудеться імітації захисних накладок. Натомість них встановлять якусь подобу спліттера, яку можна пофарбувати в контрастний колір. Інформує портал UaMotors .

Кольорові акценти за доплату будуть доступні на порогах і задньому бампері модернізованого Haval F7x . Задній бампер обзавівся вертикальними прорізами: імітація захисту поступилася тут також своє місце чорному «дифузору». Для крос-купе розробили нову оптику, яка зберегла колишні обриси, але отримала модернізоване наповнення. Змінили і дизайн колісних дисків новинки.

Haval F7x

Розмірами Haval F7x при цьому залишилися незмінними: 4620 мм довжини при розмірі колісної бази в 2725 мм. На китайському ринку крос-купе оснащується двома турбоагрегатами на вибір, які при обсязі 1,5 і 2,0 літра видають 169 і 224 к.с. відповідно.

В українській версії моделі віддача моторів зменшена до 150 і 190 к.с. Обидва силові агрегати супроводжуються 7-ступінчастим “роботом” та опціональним повним приводом.