2024-04-19

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Volkswagen Multivan T7

Volkswagen показав новий Multivan T7

Німецький виробник Volkswagen презентував нове покоління фургона Multivan T7, який тепер став гібридним.

Volkswagen почав оприлюднювати першу інформацію про Multivan T7 ще три роки тому, і тепер, нарешті, відбувся офіційний дебют. При цьому попередня лінійка Т6.1 нікуди не дінеться: досі будуть доступні комерційні «Транспортери» і кемпери California.

«Сьомий» Multivan відтепер пропонується виключно як пасажирський сімейний мікроавтобус, який може перетворитися на бізнес-зал для переговорів або утилітарну вантажівку. Екстер’єр помітно відрізняється від попередника, але в ньому все одно проглядається «ДНК» Т6.1.

Volkswagen Multivan

Простору всередині стало більше, а з опціонним панорамним верхом стане ще комфортіше. Задній диван поступився місцем індивідуальним кріслам, які розвертаються, утворюючи «конференц-зал» для переговорів.

Якщо потрібно максимально звільнити салон для перевезення вантажу, то сидіння легко демонтуються.

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

У Європі першою з’явиться версія eHybrid з плагін-гібридною установкою потужністю 218 к.с. Запас ходу на чистій електриці поки невідомий. Пізніше Т7 отримає бензинові турбомотори на 136 і 204 к.с. Останнім на ринок вийде дизельний варіант із 150-сильним турбодизелем.

Механічна коробка більше не доступна, замість неї – преселективний робот DSG з мініатюрним джойстиком на панелі. Ще одне нововведення – повністю цифрова приладова панель.

Європейські дилери отримають першу партію моделі вже наприкінці літа.