2024-04-25

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Honda Civic

Honda Civic 2022 офіційно представлено

Honda Motor представила Civic одинадцятого покоління в модифікації п’ятидверний хетчбек. Нагадаємо, в кузові седан модель вийшла в квітні цього року.

Більшість внутрішніх панелей і дверей хетчбека уніфіковані з седаном: в порівнянні з машиною минулого покоління передні стійки віднесені на п’ять сантиметрів далі, що подовжило капот і створило більш «дорослі» пропорції.

У п’ятидверки щодо седана укорочений задній звис кузова – загальна габаритна довжина скоротилася на 124 мм, до 4549 мм. Зовнішня панель дверцята багажника відформована з композитних матеріалів – це заощадило вага і дозволило застосувати легкі і компактні петлі, що допомогло знизити висоту щодо попередника на 50 мм, наділивши автомобіль більш спортивним силуетом і при цьому не зменшивши запас простору над головами задніх пасажирів.

Honda Civic

Задні ліхтарі Civic Hatchback з’єднані один з одним смугою (її центральна частина – просто світловідбиваючий катафот). Ширина прорізу в порівнянні з попередником збільшена на 4 см, однак обсяг багажника зменшений з 728 до 694 літрів щодо автомобіля минулого покоління.

Базовим є 2,0-літровий “атмосферник” потужністю 160 к.с. Також покупцям запропонували 1,5-літровий турбомотор, що видає 182 к.с. Зате на додаток до варіатору з’явилася 6-ступінчаста “механіка”. Це підтверджує той факт, що п’ятидверка націлена на більш молоду аудиторію. Привід передній.

Honda Civic

Тепер система безпеки Honda Sensing входить в базове оснащення. Вона складається з фронтальної камери з широким оглядом і чіпа обробки зображень. Установка стежить за відстанню до попереду автомобіля, що йде. У разі небезпеки вона автоматично зупинить машину. Також передбачена функція адаптивного круїз-контролю, уточнює drom.ru.

Клієнти можуть придбати 18-дюймові диски, «спідницю» для переднього бампера, невелике антикрило на кришку багажника, ветровики, затемнені емблеми та інші дрібниці.

Основними ринками збуту стануть Японія, Північна Америка і Євросоюз.

Продажі орієнтовно стартують восени.