2024-04-20

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Авто продажа

Обмін авто на мото або на іншу машину? Різні варіанти можна швидко реалізувати в одній компанії.

Вирішили змінити транспортний засіб і вибрати щось новіше? Можливо, зацікавлені в обміні авто на мото, а можливо бажаєте вибрати іншу машину?

Зазвичай процес заміни триває довго – від кількох тижнів до місяців, тому українці шукають можливості швидкого та вигідного обміну. Якщо раніше типовий громадянин реєструвався на різних сайтах, створював та заповнював оголошення, оновлював сторінки та спілкувався з потенційними покупця, то зараз викуп можна виконати менш ніж за 1 день. Також є варіант комісійного продажу, при якому компанія самостійно знайде покупця за вищою ціною. Де виконати швидко та вигідно обмін авто на мото, легкову модель або невеликий вантажний засіб?

В статті розглянемо кращу пропозицію

Обмін авто на мото стає все популярнішим, адже в літню пору громадяни обирають швидкий та невеликий транспорт. Дехто шукає пропозиції обміну мото на авто, тобто бажає вибрати легкову модель замість байку. Найпоширеніша пропозиція – обмін авто на авто, тобто людина з різних причин бажає стати власником дорогого/ якісного/ великого транспортного засобу. Великі українські компанії пропонують скористатись швидким переоформленням, завдяки якому за 1-3 дні продати минулий транспорт та вибрати новіший.

Як працює такий обмін авто?

Клієнт звертається до перевіреної компанії, яка має всі необхідні ліцензії та документи для викупу та оформлення. Далі працівник фірми оцінює транспортний засіб за ринковими критеріями, станом машини та комплектацією моделі. Так формується ціна викупу, за явку компанія може придбати машину відразу. Якщо клієнту не сподобалась пропозиція, тоді можна скористатись комісійною пропозицією продажу, завдяки якій вартість може піднятись на 5-10%. Процес продажу займе більше часу, проте можна буде вигідніше реалізувати машину. Після цієї частини обміну авто починається друга. Представник компанії представляє асортимент транспортних засобів (мото, легкові моделі, невеликі вантажні тощо). Кожну машину можна оцінити, порівняти з іншими та вибрати для швидкого оформлення. Якщо вартість буде вище проданого, то можна буде оформити розстрочку на транспортний засіб.

ПланетАвто – обмін авто на мото, легкову або невелику вантажну модель. На сайті PlanetAvto можна переглянути понад 9000 різних пропозицій та обрати майбутній транспортний засіб. На сайті сервісу також є онлайн-калькулятор вартості, який допоможе дізнатись вартість швидкого викупу та переглянути пропозиції найближчої площадки ПланетАвто. Знайти кращий варіант можна на сайті ПланетАвто.