2024-03-28

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Skoda Fabia

До 900 км на одному баку: коли нова Skoda Fabia з’явиться в Україні

Чеський автобренд Skoda скоро відкриє продажу нового покоління Fabia на ринку Європи. І напередодні події були розкриті деякі технічні характеристики,

Про це повідомляє “Укравтопром”.

У лінійці моторів будуть тільки негібридних ДВЗ, які працюють на бензині. Їх потужність складає від 65 до 150 к.с., при цьому чотири з п’яти агрегатів похвалилися далекобійністю в 900 км (при установці 50-літрового бака замість 40-літрового). Мотори належать до покоління Evo: вони куди екологічніше попередніх і відповідають класу Euro 6d.

Топовий двигун – 1,5 TSI потужністю 150 к.с. – поєднується з семиступеневим роботом DSG. Також є п’яти- і шестиступенева механіка.

Виробник запропонує і два нові варіанти підвіски: перший опускає кузов на 15 мм і має більш жорсткі амортизатори, другий покращує можливості моделі на поганих дорогах і містить збільшення кліренсу і захист днища.

Найпотужніша Fabia може розігнатися до «сотні» за 7,9 с і набрати максимальні 225 км / г.

На сьогодні компанія виробила понад 4,5 млн Fabia всіх поколінь. Ціна на оновлену версію Skoda Fabia складе від 17 160 до 21 610 євро. В Україні рестайлінговий варіант повинен з’явитися в кінці 2021 року.