2024-04-16

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Велике будівництво

На ділянці траси Дніпро-Павлоград відновлюють 16 мостів

Нове дорожнє покриття з’явилося майже на 63 кілометрах траси Дніпро – Павлоград, яка стане частиною «Дороги Єдності», що з’єднує схід і захід України. Роботи ведуться в рамках національної програми «Велике будівництво».

“Реконструюємо ділянку на під’їзді до Павлограда. Дорогу розширюємо. Буде по чотири смуги в обидва боки. Інша частина магістралі вже з новим покриттям. Нині в лабораторії перевіряють його якість. Після цього укладуть верхній шар асфальтобетону”, – розповів начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломийцев.

Також на трасі упорядковують 16 мостів і готуються розпочати ще на двох. На під’їздах до них підсилили покриття, між шарами проклали гнучку георешітку, яка не дасть асфальту “просісти” і дасть змогу дорожньому “одягу” прослужити довше.

“Штучні споруди облаштовуємо новітньою гідроізоляцією. Замість застарілої рубероїдної використовуємо з напиленням. Вона без стиків і швів, міцна й практична. Вода не буде затримуватися під дорожнім покриттям і псувати його”, – зазначив начальник дільниці Микола Рубаха.

Велике будівництво

Велике будівництво

Джерело