2024-04-26

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Porsche Design

Porsche Design займеться створенням елітних готелів по всьому світу

Німецький бренд працює над проєктом створення елітних готелів по всьому світу. Дизайн цих об’єктів розробляють фахівці підрозділу Porsche Design. Планується як мінімум 15 готелів у великих містах світу.

Ми вже бачили, як Porsche створює щось інше, ніж автомобілі й цим зазвичай займаються хлопці з підрозділу Porsche Design.

Ми бачили, як бренд виробляє кросівки або навіть модні ноутбуки з покриттям з вуглецевого волокна, але їх останнє підприємство, ймовірно буде найбільшим проєктом німецького бренду за межами виробництва автомобілів.

Компанія Deutsche Hospitality і Porsche Design Group об’єднують зусилля, щоб представити бренд Steigenberger Porsche Design Hotels. “Новий готельний бренд планує побудувати елітні готелі в великих містах по всьому світу, пропонуючи нову готельну концепцію в сегменті розкішного способу життя” йдеться в опублікованому пресрелізі. Примітно, що це не схоже на вежу Porsche Design Tower, зведену в Маямі. Розкішний житловий хмарочос був спроєктований Sieger Suarez Architects і тільки під торговою маркою Porsche Design.

На цей раз це виглядає як повноцінна співпраця між Steigenberger і Porsche Design, мета якого «об’єднати дизайн, технології та стиль життя на найвищому рівні». Історія Steigenberger налічує понад 90 років.

Porsche заявили, що інтерес інвесторів до Steigenberger Porsche Design Hotels “значний”, тому в першому плані планується побудувати до 15 готелів у великих містах по всьому світу, включаючи Лондон, Сінгапур, Дубай і Шанхай, деякі з яких знаходяться в найпрестижніших районах світу.

Дизайн-готелі Steigenberger Porsche Design Hotels будуть пропонувати не менше 150 номерів, люксів і пентхаусів. Також пропонуються ресторани та бари, а також ексклюзивні номери для зустрічей і привітань, центр краси та здоров’я і тренажерний зал з величезною площею.

Джерело