2024-04-16

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Авто продажа

Названі найбільш надійні трирічні автомобілі

Фахівці американської компанії JD Power and Associates назвали найбільш надійні автомобілі яким виповнилося три роки з дня випуску.

Фахівці американської компанії JD Power and Associates провели незалежне дослідження, яке засноване на опитуванні 30 000 власників трирічних автомобілів.

Останніх попросили відповісти на кілька запитань про проблеми, виявлених за останній рік експлуатації.

На основі опитування фахівці склали рейтинг, який відображає середню кількість дефектів, що припадають на 100 автомобілів кожної марки, пише UaMotors.

Отже, найнадійнішими серед трирічних автомобілів виявилися моделі Lexus. З’ясувалося, що на кожні 100 автомобілів цієї японської марки припадає 81 проблема. На другій сходинці – марка Porsche (86 несправностей на 100 автомобілів). Замикає трійку лідерів корейська Kia, показник якої склав 97 несправностей на 100 машин. Крім того, до першої п’ятірки потрапили Toyota і Buick з показниками 98 і 100 відповідно.

У топ-10 також увійшли Cadillac з показником 100 дефектів, Hyundai (101), Genesis (102), Lincoln (106) і Acura (108).

Найбільша кількість несправностей виявили в своїх машинах власники Land Rover – 244 дефекти на 100 автомобілів. Крім того, в самому низу списку опинилися такі компанії, як Alfa Romeo і Jaguar з показниками 196 і 186 поломок відповідно.

В ході опитування вдалося з’ясувати, що найбільше скарг автовласників доводиться на роботу мультимедійного комплексу і численних систем допомоги водієві. При цьому найрідше автолюбителі скаржилися на механічні поломки в трирічних машинах.