2024-03-28

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Apple Car

Електромобіль Apple Car вийде разом з iPhone 13 в вересні 2021

Компанія вже почала тестувати десятки прототипів на дорогах Каліфорнії

Згідно з інформацією, опублікованою виданням EconomicDailyNews з Тайваню, перший електромобіль компанії Apple, про який давно ходять чутки, може бути випущений вже в третьому кварталі 2021 року, на два роки раніше, ніж було заплановано спочатку.

Джерело повідомляють, що виробники і постачальники компанії на Тайвані готуються до нарощування виробництва комплектуючих для автомобіля Apple Car вже в другому кварталі наступного року. Також повідомляється, що компанія вже почала тестувати десятки прототипів на дорогах Каліфорнії, США. Ще в 2017 році Apple отримала дозвіл від влади Каліфорнії на випробування своїх безпілотних автомобілів.

Раніше повідомлялося, що Apple Car можуть випустити не раніше 2023 року, а можливо, навіть в 2025 року. Тепер же йдеться про те, що автомобіль з’явиться на ринку протягом року. Причому видання посилається на директора великого тайванського виробника.

Ця людина стверджує, що Apple націлена на запуск автомобіля в вересні 2021 року, коли на ринку також повинні з’явитися нові смартфони iPhone 13.