2024-04-20

Авто Київ

Автомобільні новини, Новини авто, Автомобілі,

Infiniti QX60

Infiniti готує прем’єру нового QX60

Японська компанія Infiniti готується до прем’єри повністю нового семимісного кросовера QX60.

А поки що ми, користуючись наявними фотографіями автомобіля в камуфляжній плівці, склали своє уявлення про зовнішність моделі.

Кросовер нинішнього покоління веде свою історію з 2011 року, саме тоді в листопаді на Міжнародному автосалоні в Лос-Анджелесі був представлений Infiniti JX35, що став серійною версією JX Concept, продемонстрованого всього трьома місяцями раніше. З 2013 року, коли компанія змінила систему найменувань своїх кросоверів, паркетник продається під більш звичним індексом QX60. Через три роки модель отримала рестайлінг, тепер же очікується прем’єра повністю нового автомобіля, який стане серійною версією концепту QX60 Monograph, продемонстрованого в вересні минулого року.

Чим же відрізнятиметься серійний кросовер?

Передня частина в цілому буде мати такий же вигляд, проте фари стануть простішими по начинці, при цьому повинні зберегтися переривчасті світлодіодні смужки у верхній частині. Бічні повітрозабірники в бампері стануть ширшими. Вперше для кросоверів Infiniti зовнішні дзеркала будуть розташовуватися на ніжках, а дверні ручки, само собою, знайдуть більш традиційний вид. Задня частина також практично ідентична концепту, хіба що ліхтарі і обробку бампера зроблять простіше.

Infiniti QX60

Призначений для американського ринку QX60 буде оснащений тим же атмосферним мотором V6 3.5, яким комплектується Pathfinder, однак для Infiniti його форсують до 298 к.с. і 366 Нм крутного моменту (проти 288 к.с. і 351 Нм у Ніссана). Коробка передач – новий 9-ступінчастий “автомат” від ZF.

Прем’єра нового Infiniti QX 60 очікується в найближчі місяці.